We kunnen geweldig profiteren van formatief evalueren in het onderwijs!

Het is een krachtig middel om het leren van leerlingen zichtbaar te maken, het draagt bij aan effectief leren en helpt leerlingen hun eigen leerprocessen te leren reguleren.

Formatief evalueren is effectief, als je het integreert in de dagelijkse onderwijspraktijk. Maar wat is dan precies formatief evalueren en hoe kun je dat inpassen in je dagelijkse onderwijs? Wat kun je dan als leraar, als leerling en als medeleerling doen en wat levert het op?

Tijdens deze conferentie, die SLO en Onderwijs Maak Je Samen gezamenlijk organiseren, gaan we in op deze en vele andere vragen rond toetsen en formatief evalueren. U krijgt zowel achtergrondinformatie als handvatten om formatieve evaluatie in de praktijk toe te passen. Na deze dag kunt u er in uw praktijk meteen mee aan de slag. Deze conferentie is bedoeld voor leraren, coördinatoren, intern begeleiders en schoolleiders die werkzaam zijn in het primair onderwijs.

Het programma van deze dag bestaat uit een opening, twee lezingen en twee rondes met workshops waaruit u kunt kiezen. We sluiten af, zoals dat past bij een conferentie over formatief evalueren, met een formatieve evaluatie in groepen.

U kunt zich inschrijven middels het inschrijfformulier op deze site. Na het invullen van het formulier klikt u op betalen en maakt u direct uw betaling in orde. Na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief. Na ontvangst van uw inschrijving inclusief betaling sturen wij u een bevestiging per mail.

Locatie

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

Contactpersoon

L. Besseler

Tarieven

  • PO Conferentie "Profiteren van evalueren: € 75

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa