Sprekers

Monja Antens

SLO
Medewerker pilots T&T en projectleider examenprogramma's de Nieuwe Leerweg

Wilma Bredewold

Wilma Bredewold werkt in opdracht van SPV als projectleider van het scholingsprogramma dat voor de nieuwe leerweg wordt ontwikkeld. Zij heeft de afgelopen jaren voor de pilotscholen T&T samen met Judith Gulikers (WUR) de leergang Schoolexaminering T&T verzorgd.

SPV
Coördinator scholing de Nieuwe Leerweg

Hans Haring

Hans Haring, projectmanager onderwijs bij Wij Techniek (het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche).
Dagelijks bezig met hoe we leerlingen en studenten kunnen boeien voor de (installatie)techniek.

Wij Techniek
Projectmanager Onderwijs

Gerard Nijhuis

Gerard Nijhuis is Senior Docent bij het Zone College, afdeling Voedingsmiddelentechnologie. Hij is voor twee dagen gedetacheerd als projectleider bij Process Your Future, voorheen Praktijk Centrum Proces Technologie (PCPT).

Bij het Zone College Almelo vervult hij verschillende functies zoals MCP-er, BPV-Relatiebeheerder, Coach/Mentor/3D-materiaal aanjager en docent.

Bij Process Your Future heeft hij verschillende taken zoals beheer Vacaturebank, Relatie-beheerder, organisatie Week van de Proces en voedingsmiddelentechnologie, Pitch en Match en MCP-er.

Praktijk Centrum voor Proces Technologie

Martin van Os

Martin van Os, projectleider voortgezet onderwijs Wij Techniek.
Altijd bezig met docenten te ondersteunen zodat meer leerlingen meer leren van technologie en techniek. 

Wij Techniek
Projectleider Voortgezet Onderwijs

Herman Schalk

SLO
Projectleider pilots T&T en Projectleilder a.i. pilots de Nieuwe Leerweg

Bert Wessels

Bert Wessels  is voormalig ondernemer uit het bedrijfsleven met 30 jaar ervaring in het aansturen van een machinefabriek met 100 medewerkers. Hij heeft veel ervaring opgebouwd over de aansturing op de werkvloer tot het algemeen management. Complexe projecten van complete installaties en speciaal machines, maar ook de productie van complexe enkelvoudige producten zijn hem niet vreemd, alsmede het uitvoeren van deze projecten met behulp van ERP systemen, plan systemen en projectmanagement.
Bert was ook directeur voor TechWise 1.0 en heeft daarmee met succes het project geleid. Hij heeft een sterk netwerk in de regio en is hét gezicht van TechWise.

TechWise Twente