De foodbranche bruist van de nieuwe ontwikkelingen en producten die duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn geproduceerd. Met behulp van de nieuwste technieken wordt er meer aandacht geschonken aan de leefstijl van de consument en de milieuaspecten. Kringloopeconomie zorgt voor een nauwe relatie tussen de consument en de ontwikkeling van vele nieuwe producten. Hier zijn veel jong geschoolde medewerkers voor nodig, ook nu nog in Coronatijd. 
We zijn daarom in overleg met de jongeren gaan kijken hoe we meer jongeren kunnen enthousiasmeren en dat heeft geresulteerd in Digitaal 3D praktijkonderwijs binnen de opleiding voeding. Digital Chef heeft samen met Zone.College een online platform ontwikkeld. Daarin is een uniek 3D-concept gecombineerd met E-learning. 
Dit online praktijkonderwijs sluit naadloos aan op praktijkrijk leren, klasloos leren en leven lang leren. De intuïtieve 3D content zal de studenten op een eigentijdse manier motiveren en kan onder andere toegepast worden op smartphones, Virtual Reality & gamification.

Tijd en locatie

    • 82 van 120 plaatsen beschikbaar