Woningen, scholen en kantoren verbinden met energie, water en frisse lucht. Leraren met hun klas. Artsen met hun patiënten. Boeren met hun stal. Mensen met elkaar, met kunst, sport en beschikbare kennis.

In de presentatie wordt een beeld gegeven van de breedte van de installatiebranche. Bij installaties staan veiligheid, comfort en duurzaamheid altijd centraal. Vernieuwingen in de installatietechniek vormen het fundament bij maatschappelijke uitdagingen, zoals levensloopbestendig wonen, fossielvrij rijden en de energietransitie. Verder geeft de presentatie zicht op de loopbanen van mbo-afgestudeerden in de installatiebranche. Werkvelden, rollen, expertise en taken worden belicht. Tot slot wat de rol van Wij Techniek is bij de kennisontwikkeling van bedrijven, fitte loopbanen voor werknemers en wat Wij Techniek aan producten heeft voor het onderwijs. 

Het filmpje dat tijdens de presentatie vertoond werd is te bekijken via deze link. Het filmpje is dan onderaan de pagina te vinden onder het kopje: Installatie verbindt. 

De praktijkwijzer meiden en techniek is te vinden op: www.wij-techniek.nl/praktijkwijzer

Tijd en locatie

    • 77 van 120 plaatsen beschikbaar