Met de Teamgids Leerplananalyse onderzoek je met je team het leerplan – het curriculum dat je uitvoert binnen de school.
Als 10-14 school ontwerp en ontwikkel je vaak je eigen leerplan. Aan de hand van deze analyse verken je of dat wat je doet, past bij wat je beoogt. En wat net zo belangrijk is: je leert ​met alle teamleden op dezelfde manier naar je leerplan te kijken, waarbij je alle aspecten van je leerplan belicht. Vervolgens maak je een praktische vertaling naar verbeterpunten. Je maakt met deze analyse een kwaliteitsslag van je leerplan dat je direct in de praktijk kunt toepassen.

Marleen Borgonjen heeft met het team van SOOOOL 10-14 uit Horst en SLO de Teamgids Leerplananalyse gebruikt om het curriculum van SOOOOL 10-14 te analyseren. Met hun ervaring is de Teamgids door SLO verder ontwikkeld en aangescherpt. Marleen geeft in de bijeenkomst aan wat het voordeel van deze manier van werken is en wat de leerplananalyse heeft opgeleverd voor leerlingen en docenten.

We horen in deze bijeenkomst graag hoe we de Teamgids beter kunnen laten aansluiten bij jullie praktijk. De Teamgids Leerplananalyse is na de bijeenkomst voor iedere deelnemer beschikbaar.

Media & Downloads

Tijd en locatie

    • 3 van 30 plaatsen beschikbaar