Op 22 november staat de middag voor 10-14 scholen in het teken van het monitoren van kwaliteit. De vraag die hierbij centraal staat is: hoe kun je als 10-14 school de kwaliteitszorg vanuit je eigen visie verder ontwikkelen?

Hoe werken 10-14 scholen al aan kwaliteit en wat kunnen we daarin van elkaar leren? Op dit netwerkevent geven we je inspiratie, uitwisseling met collega's van andere scholen en concrete hulpmiddelen om dit op te pakken en verder vorm te geven. We starten het event met een keynote van Chief of Failure Prof. Paul Iske van de Universiteit van Maastricht. Vervolgens zijn er verschillende inspiratiesessies, waaronder een sessie over welke ruimte er is voor scholen door een inspecteur en een voorbeeld van een school. 
Het event is interessant voor zowel schoolleiding, docenten en kwaliteitszorgmedewerkers.

We willen elke 10-14 school (bestaand en in wording) dan ook uitnodigen om met verschillende functionarissen naar ons netwerkevent te komen. Neem bijvoorbeeld een docent, een coach, een kwaliteitszorgmedewerker en iemand uit de schoolleiding. Samen kun je tijdens dit event je even onderdompelen in alles rond het monitoren van kwaliteit. Aan het einde van het event is er een borrel. Tijdens de borrel is er ook de ruimte om als deelnemers van één school bij elkaar te gaan zitten en met elkaar te praten over de volgende stap die jullie als school gaan nemen in het monitoren van kwaliteit.  

Locatie

Observant

Stadhuisplein 7
Amersfoort

Contactpersoon

Lammie Stoffers

Tarieven

  • Deelname is gratis: € 0

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa