Samen bouwen aan goed leesonderwijs, dat is waar docenten Nederlands en docenten van andere vakken zich de afgelopen twee jaar mee bezig hebben gehouden binnen het project Na PISA de Lente (WODN/LTN & SLO; https://didactieknederlands.nl/na-pisa-de-lente/ ). In samenwerking met lerarenopleiders en wetenschappers, doen docenten praktijkonderzoek en ontwikkelen ze onderwijsleermateriaal dat bijdraagt aan effectief leesonderwijs in de onderbouw van het voortgezet onderwijs (12-15 jaar).

Op donderdag 17 november 2022 organiseren we de slotconferentie ‘Na PISA de Lente’ waarin de bouwstenen van goed leesonderwijs op de middelbare school centraal staan en de belangrijkste inzichten en opbrengsten uit het project worden gedeeld. Het belooft een inspirerende en interactieve dag te worden met twee interessante keynotes en diverse workshops verzorgd door én voor enthousiaste docenten en lerarenopleiders die streven naar beter leesonderwijs.

Schrijf je nu in en maak een keuze uit de workshops, waarbij geldt vol = vol. Let op: Bij inschrijving moet je direct betalen. Pas na de betaling is de inschrijving compleet.

Het project Na PISA de Lente en deze slotconferentie worden uitgevoerd in samenwerking met de Werkgroep Onderzoek en Didactiek Nederlands van de Vereniging van Levende Talen Nederlands.

Locatie

't Veerhuis Nieuwegein

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Contactpersoon

Bianca Kuiphuis

Tarieven

  • Gratis voor workshopleiders: € 0

  • Deelnemers: € 35

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa

Mede mogelijk gemaakt door