LET OP: voor deze netwerkdag geldt 2 voor de prijs van 1! Schrijf je je in voor deel 1 of 2, dan ontvang je van ons een code waarmee je je gratis voor het andere deel kunt aanmelden (wacht dus even na je betaling voor het ene deel op de code voor het andere deel).
Klik hier voor het programma van deel 1 van deze netwerkdag!

De netwerkdag van maart 2020 hebben we verplaatst naar 2021, in de hoop dat we elkaar dan weer in een zaal konden ontmoeten. Dat blijkt helaas niet het geval te zijn. Daarom bieden we het programma nu online aan: in twee delen! 

Op donderdag 25 maart deel 1 en op dinsdag 30 maart deel 2. In de hoop dat we iedereen zo toch nog kunnen inspireren rondom meertaligheid in het basisonderwijs! 

Want het programma blijft hetzelfde: je hoort en leert niet alleen over de vraag hoe je anderstalige nieuwkomers op je school kunt begeleiden, maar we gaan ook in op de vraag hoe je leerlingen leert begrijpen wat (eerste) talen en taalvariëteiten betekenen voor henzelf en de ander. Hoe maak je leerlingen bewust van meertaligheid in hun directe omgeving en de samenleving en van de rol van het Nederlands als gemeenschappelijke taal?

Kosten voor de beide middagen zijn €90,- pp.(ook als je aan één middag kunt deelnemen betaal je €90; je krijgt dan wel toegang tot de opnames van het andere deel). 

Meld je ook aan voor deel 1 van deze netwerkdag. Klik hier

Locatie

Online (via Teams)

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Meertaligheid in het basisonderwijs - middag 2: € 90

  • Meertaligheid in het basisonderwijs - middag 2 (gratis): € 0

    code is voor deelnemers van beide bijeenkomsten

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa