Op vrijdag 8 november organiseert SLO de begeleidersnetwerkdag Jonge Kind voor adviseurs/begeleiders Jonge Kind.

Op dit moment staat de inhoud van het programma van deze dag nog niet vast, maar zoals altijd willen we ook ruimte bieden voor uitwisseling van ervaringen (‘halen & brengen’) en discussies over andere thema’s die op dat moment spelen in de voor- en vroegschoolse educatie.

Ook staan we stil bij recente beleidsontwikkelingen in de voor- en vroegschoolse educatie en (inter)nationale onderzoeksrapporten Jonge Kind. We zullen dit samen met jullie verkennen vanuit de vragen: wat dit betekent voor jou en wat dit vraagt van jou, als onderwijsadviseur Jonge Kind?

Zoals altijd belooft het weer een dag te worden vol kennis, inspiratie en ontmoetingen!

De netwerkdagen Jonge Kind zijn altijd bestemd voor iedereen die medewerkers van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven (pedagogisch medewerkers/pedagogen) en leraren van groep 1 en 2, onderbouwcoördinatoren/ intern begeleiders uit het basisonderwijs begeleiden.

Vanaf half tien staat de koffie klaar en ben je welkom! Aansluitend is er een lunch.

Schrijf je in via de knop [Aanmelden]. Let op: bij inschrijving moet je direct betalen! Pas na de betaling is jouw inschrijving compleet. Kort voor de netwerkdag ontvang je van ons nog een bevestiging van jouw aanmelding.

Hartelijke groet en tot vrijdag 8 november, namens de projectgroep Jonge Kind.

Gäby van der Linde, Martin Klein Tank & Lucy Besseler

Contactpersoon: Lucy Besseler (l.besseler@slo.nl)

Locatie

't Veerhuis

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
030 606 4448

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Inschrijvingskosten: € 80

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa