Deze masterclass wordt verzorgd door Manon Hulsbeek en Gäby van der Linde .

Bij jonge kinderen gaat de ontwikkeling sprongsgewijs: wat ze vandaag niet kunnen, kunnen ze morgen wel of wat ze vandaag al kunnen is veel meer dan wat de andere kinderen in de groep al kunnen. Het verzorgen van een aanbod dat aansluit op die ontwikkeling is daarom best pittig. Vooral voor kinderen die echt verder lijken te zijn in hun ontwikkeling dan de anderen. Hoe kunnen we de ontwikkeling van deze kinderen ook stimuleren?

In deze masterclass gaan we in op wat de voorwaarden zijn voor een rijk aanbod dat inspeelt op de talenten van het jonge kind. Een aanbod dat ervoor zorgt dat je alle leerlingen uitdaagt om breder en verder te denken. We gaan praktisch aan de slag, maar we gaan ook met elkaar in gesprek over hoe we de vaardigheden van PM’er/leerkracht op dit vlak kunnen vergroten. 

Kosten: Masterclass 1 € 80,00 p.p. (inclusief materialen en lunch)

De dag vindt plaats bij SLO te Amersfoort.

NB: Alle deelnemers aan deze masterclass krijgen aansluitend een lunch aangeboden.

Schrijf u in via de knop [Aanmelden]. Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet.

Indien de masterclass vol zit, is er wel de mogelijkheid om op de wachtlijst te komen. Dan kun je een mail sturen naar: l.besseler@slo.nl.

Locatie

SLO Amersfoort (kantoor)

Stationsplein 15
3818 LE Amersfoort
Nederland

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Inschrijvingskosten: € 80

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa