Deze masterclass wordt verzorgd door Aafke Bouwman en Gäby van der Linde.

Tijdens deze masterclass krijg je handvatten en materialen aangereikt om aan de slag te gaan met het ‘bouwen’ van een visie op educatie/onderwijs aan jonge kinderen samen met de onderwijspraktijk. Tevens is er in de masterclass gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega onderwijsadviseurs.  

Visieontwikkeling Jonge Kind
Visie is de basis voor het werken met jonge kinderen. Als de visie onduidelijk is, is de kans groot dat leerkrachten wel goed onderwijs realiseren, maar onvoldoende samenhang als onderbouwteam vanuit een gezamenlijk kader aanbrengen. De kern van deze masterclass gaat over het proces en 9 inhouden (curriculum) om te komen tot visievorming met professionals jonge kind. Enerzijds zet je hen in beweging en anderzijds maak je hen bewust te maken van overeenkomsten en verschillen in visie in een team.

Tegelijkertijd stel jij jezelf de vraag: wat is mijn visie op het onderwijs aan het jonge kind? Wat betekent dat voor mijn begeleiding van professionals op de werkvloer?

Wil je professionals begeleiden op dit thema, dan heb je scherp wat jouw visie is.

Wat komt aanbod:

  • Een aanpak voor het samenstellen van een visie
  • Een set vragen om het gesprek te voeren
  • Werkvormen om het gesprek te kaderen en ondersteunen

Kosten: Masterclass 1 € 80,00 p.p. (inclusief materialen en lunch)

De dag vindt plaats bij SLO te Amersfoort.

NB: Alle deelnemers aan deze masterclass krijgen voorafgaand een lunch aangeboden.

Schrijf u in via de knop [Aanmelden]. Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet.

Indien de masterclass vol zit, is er wel de mogelijkheid om op de wachtlijst te komen. Dan kun je een mail sturen naar: l.besseler@slo.nl.

Locatie

SLO Amersfoort (kantoor)

Stationsplein 15
3818 LE Amersfoort
Nederland

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Inschrijvingskosten: € 80

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa