Vanaf half tien staat de koffie klaar en ben je van harte welkom!

Deze dag begint met het bespreken van de meest recente/actuele ontwikkelingen rondom het jonge kind (2 tot 7 jarigen), vanuit drie invalshoeken, te weten: beleid, praktijk en wetenschap.

Hierna volgt er een presentatie en uitleg over de VVE-resultatenmonitor vanuit Innovatienul13. Nu de resultatenafspraken VVE niet meer gemonitord kunnen worden door het afnemen van kleutertoetsen, zoeken gemeenten naar andere handvatten. VVE- resultatenmonitor is een tool voor de monitoring van kindresultaten uit de verschillende kindvolgsystemen.

Na deze presentatie gaan we met elkaar in gesprek over hoe wij (als onderwijsadviseurs) een bijdrage kunnen leveren aan een basis voor digitale geletterdheid in de voor- en vroegschoolse educatie. De centrale vraag hierbij is ‘Wat betekent dit voor jouw rol als begeleider/adviseur in de kinderopvang en/of het basisonderwijs?‘.

Tijdens de lunch, staat het 'onderling netwerken' op het programma. Na de lunch verkennen we met elkaar mogelijkheden en wensen voor de invulling van de twee rondes ‘halen & brengen’. Deze staan voor het middagprogramma gepland. Gedurende de dag is er voldoende ruimte voor uitwisseling van ervaringen en discussie over diverse thema's die in de voor- en vroegschoolse educatie op dit moment spelen.

Kosten voor deze dag zijn € 70,00 per persoon.
De dag vindt plaats in Amersfoort (SLO) van 10:00 tot 16:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur).

Schrijf u in via de knop [Aanmelden]. Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet.

Kort voor de netwerkdag ontvang je van ons nog een bevestiging van jouw aanmelding.

 

Hartelijke groet en tot vrijdag 3 juni,

Gäby van der Linde, Martin Klein Tank, José Lodeweges & Lucy Besseler

Locatie

SLO Amersfoort (kantoor)

Stationsplein 15
3818 LE Amersfoort
Nederland
0334840840

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Inschrijvingskosten: € 70

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa