Lekker in je vel zitten? Hoe heb je daar invloed op? Zowel het fysieke, sociale en emotionele welbevinden moet hiervoor voor elkaar zijn. Maar ook moet er aandacht zijn voor drie basisbehoeften in het onderwijs: autonomie, relatie en competenties. In deze sessie komen verschillende hulpmiddelen langs die je hiervoor kunt inzetten, waaronder de gespreksplaat 'Zit jij lekker in je vel?'. Samen gaan we aan de slag om te onderzoeken op welke manieren de materialen ingezet kunnen worden. Daarnaast doen we beweegoefeningen voor een positief effect op onze concentratie! Doe je mee?

Nora Steenbergen-Penterman is projectleider van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO). Daarnaast is zij ECHA-specialist in Gifted Education, onderwijskundige, lerares en senior curriculumontwikkelaar.

Marloes Warnar is medewerker van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO). Daarnaast is zij onderwijskundige, hersenwetenschapper en curriculumontwikkelaar.

Tijd en locatie

    • 16 van 30 plaatsen beschikbaar
  • Nora Steenbergen-Penterman

    SLO
    Nora Steenbergen-PentermanĀ is projectleider van het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO). Daarnaast is zij ECHA-specialist in Gifted Education, onderwijskundige, leraresĀ en senior leerplanontwikkelaar.
  • Marloes Warnar

    SLO
    Curriculumontwikkelaar