Er zijn diverse spellen en hulpmiddelen die helpend zijn de gevoeligheden en talenten van (hoog)begaafden - van kinderen én (jong)volwassen te zien, te herkennen en te benoemen. In deze sessie gaan we in op talentenkaartjes en op de zijnswijzers. Wil jij verder geïnspireerd worden wat je er allemaal mee kan? Hoe je ze kan inzetten in de klas, individueel, in je team, de plusklas, je Coachpraktijk of thuis? Schuif aan en laat je inspireren tijdens deze workshop. Met het inzetten van de kaartjes en de ZijnsWijzers gaat praten over gevoel spelenderwijs. Dat levert vaak waardevolle gesprekken en inzichten op.

Door deze tools te gebruiken ontstaat er verbinding en begrip. In deze inspiratiesessie vertel ik, laat ik je zien en speel je zelf hoe je de kaartjes en De ZijnsWijzers kunt inzetten. De spellen van de ZijnsWijzers bieden enorm veel mogelijkheden, dus kom ze ontdekken en laat je inspireren tijdens deze sessie!

Marianne Rietveld  heeft vanuit haar kennis, praktijk- en persoonlijke ervaring een succesvolle manier ontwikkeld om spelenderwijs inzicht te geven in de zijnskant van hoogbegaafdheid. Marianne werkt vanuit haar praktijk De WijsWijzer en begeleidt kinderen en volwassenen om hoogbegaafdheid te leren omarmen door inzicht te geven in wie je bent. Daarnaast verzorgt ze teamtrainingen om ook in het onderwijs deze kant van hoogbegaafdheid onder de aandacht te brengen. Vanuit haar jarenlange ervaring als leerkracht weet ze als geen ander hoe het in de dagelijkse (onderwijs)praktijk werkt.

Media & Downloads

Tijd en locatie

    • 9 van 30 plaatsen beschikbaar