Deze masterclass wordt opnieuw aangeboden. Dit maakt dat er nog enkele plaatsen vrij zijn gekomen. Wees er dus snel bij. Want vol=vol!

Indien beide rondes van deze masterclass vol zitten, is er wel de mogelijkheid om op de wachtlijst te komen. Dan kun je een mail sturen naar: l.besseler@slo.nl.

Deze masterclass, verzorgd door Kobi Wanningen en Gäby van der Linde, zal in twee rondes worden aangeboden. Ronde 1 in de ochtend (9:00 – 12:00 uur) en ronde 2 in de middag (13:00 – 16:00 uur)

Tijdens deze masterclass krijg je handvatten en materialen aangereikt om aan de slag te gaan met spel in de kinderopvang en in de groepen 1 en 2. Tevens is er in de masterclass gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega onderwijsadviseurs.

Spel & spelontwikkeling Jonge Kind

Spel is hét middel waarmee jonge kinderen op een natuurlijke manier tot leren komen. Echter de praktijk is soms zeer weerbarstig! Er wordt onvoldoende gespeeld en de pm-er/leerkrachten weten onvoldoende hoe zij spel kunnen inzetten. Wat vraagt dat van de onderwijsadviseur aan visie, kennis en coachingsvaardigheden om de professionals jonge kind écht in de hoek in te krijgen?, is de centrale vraag waar we in deze masterclass mee aan de slag gaan.

Wat komt aanbod:

  • Eigen persoonlijke spelbeleving in relatie tot coaching op de spelattitude van de pmer/leerkrachten
  • Observeren van spel
  • Spel: volgen van spel én de doelen Jonge Kind

Kosten: Masterclass 2 € 80,00 p.p.

NB  Alle deelnemers aan de masterclasses krijgen aansluitend na ronde 1 of voorafgaand aan ronde 2 een lunch aangeboden.

De dag vindt plaats bij SLO te Amersfoort.

Schijf u in via de knop [Aanmelden]. Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet.

Locatie

SLO Amersfoort (kantoor)

Stationsplein 15
3818 LE Amersfoort
Nederland
0334840840

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Inschrijvingskosten: € 80

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa