Deze masterclass wordt opnieuw aangeboden. Dit maakt dat er nog enkele plaatsen vrij zijn gekomen. Wees er dus snel bij. Want vol=vol!

Indien beide rondes van deze masterclass vol zitten, is er wel de mogelijkheid om op de wachtlijst te komen. Dan kun je een mail sturen naar: l.besseler@slo.nl.

Deze masterclass, verzorgd door Aafke Bouwman en Gäby van der Linde, zal in twee rondes worden aangeboden. Ronde 1 in de ochtend (9:00 – 12:00 uur) en ronde 2 in de middag (13:00 – 16:00 uur)

Tijdens deze masterclass krijg je handvatten en materialen aangereikt om aan de slag te gaan met het ‘bouwen’ van een visie op educatie/onderwijs aan jonge kinderen samen met de onderwijspraktijk. Tevens is er in de masterclass gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega onderwijsadviseurs.

Visieontwikkeling Jonge Kind

Visie is de basis voor het werken met jonge kinderen. Als de visie onduidelijk is, is de kans groot dat leerkrachten wel goed onderwijs realiseren, maar onvoldoende samenhang als onderbouwteam vanuit een gezamenlijk kader aanbrengen. De kern van deze masterclass gaat over het proces en 9 inhouden (curriculum) om te komen tot visievorming met professionals jonge kind. Enerzijds zet je hen in beweging en anderzijds maak je hen bewust te maken van overeenkomsten en verschillen in visie in een team.

Tegelijkertijd stel jij jezelf de vraag: wat is mijn visie op het onderwijs aan het jonge kind? Wat betekent dat voor mijn begeleiding van professionals op de werkvloer?

Wil je professionals begeleiden op dit thema, dan heb je scherp wat jouw visie is.

Wat komt aanbod:

  • Een aanpak voor het samenstellen van een visie
  • Een set vragen om het gesprek te voeren
  • Werkvormen om het gesprek te kaderen en ondersteunen

Kosten: Masterclass 1 € 80,00 p.p.

NB  Alle deelnemers aan de masterclasses krijgen aansluitend na ronde 1 of voorafgaand aan ronde 2 een lunch aangeboden.

De dag vindt plaats bij SLO te Amersfoort.

Schijf u in via de knop [Aanmelden]. Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet.

Locatie

SLO kantoor

Stationsplein 15
3818 LE Amersfoort
Nederland
0334840840

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Inschrijvingskosten: € 80

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa