Spring High, Onderwijsroute 10-14, Het Lerend Netwerk 10-14 Onderwijs (voorheen: Kwartiermakers 10-14 Onderwijs) en SLO nodigen je graag uit voor deze conferentie. 

  • Wie heeft al een goede doorlopende leerlijn voor rekenen/wiskunde uitgewerkt en wil dit voorbeeld laten zien?
  • Waar en hoe wordt het eigenaarschap van leerlingen bevorderd? Hoe ziet dat eruit in het curriculum en bij de leraar?
  • Welke vaardigheden heeft een leraar nodig om 10-14 leerlingen te kunnen coachen?
  • Waar worden groepen heterogeen samengesteld en wat zijn de voor- en nadelen?

Zomaar een paar ingewikkelde vragen die beantwoord kunnen worden met meerdere good practices van bestaande 10-14 scholen.  We verbinden je vragen en ervaringen ook met de leerplanontwikkeling van SLO en de meest actuele inzichten opgedaan bij Curriculum.nu.
Deze conferentie is bedoeld voor leraren en schoolleiders van (startende) 10-14 onderwijsinitiatieven; we willen vooral van elkaar leren.

Als je je aanmeldt vragen we ook wat je wilt halen (je vraag waar je echt mee zit) en wat je komt brengen (de good practice van je school).

De conferentie wordt gehouden bij Spring High, 10-14 school in Amsterdam, op 6 november vanaf 14.00 uur.

Wat gaan we doen?
Er zijn verschillende activiteiten in drie rondes om kennis en vaardigheden te delen, er komen experts passend bij de gestelde vragen en om jouw netwerk uit te breiden gaan we samen een hapje eten. Ronde 1 is voor kennisdeling tussen de scholen, in ronde 2 werken we aan het verbeteren van kwaliteit vanuit de focus van de leerling, de docent, de schoolleider en de inhoud. Ronde 3 is voor de vakken/leergebieden en verbinden we leraren van de verschillende 10-14 scholen met elkaar op de vakinhoud. In ronde 3 is er ook een aanbod voor schoolleiders.

Rond 20.00 uur wil je vast nog doorpraten, maar dan gaan we afronden.

Voor wie?
Leraren en schoolleiders voor (startende) 10-14 onderwijsinitiatieven, het voornaamste doel is van elkaar leren en met elkaar verder komen op dit thema.

Kosten? €75, - inclusief koffie/thee en diner.

Locatie

Spring High

Herman Poortstraat 17
1064 BR Amsterdam
020-5893038

Contactpersoon

Lammie Stoffers

Tarieven

  • 10-14 Conferentie: € 75

  • Medewerkers aan conferentie: € 0

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa