Vanaf half tien staat de koffie klaar en ben je van harte welkom!

Deze dag begint met het bespreken van de meest recente/actuele ontwikkelingen rondom het jonge kind (2 tot 7 jarigen), vanuit drie invalshoeken, te weten: beleid, praktijk en wetenschap.
Daarna zal in het ochtenddeel Mark Mieras 'zijn' verhaal (*) vertellen over het jonge kind en breinontwikkeling. Middels een interactieve presentatie zal hij met ons in gesprek gaan om zo vanuit de wetenschap te verkennen hoe het werkveld, de begeleiders en andere betrokkenen in de kinderopvang en het basisonderwijs op elkaar kunnen inhaken.

Tijdens de lunch, staat het 'onderling netwerken' op het programma. Na de lunch gaan we verder aan de slag met het centrale thema. We sluiten deze netwerkdag af met één ronde 'halen & brengen', waarvoor we de thema's al in het ochtenddeel zullen vastleggen.

Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen en discussie over diverse thema's die in de voor- en vroegschoolse educatie op dit moment spelen.

Kosten voor deze dag zijn € 50,00 per persoon. De dag vindt plaats in Vergadercentrum 't Veerhuis in Nieuwegein van 10:00 tot 16:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur).

Schrijf u in via de knop [Aanmelden]. Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet.
Kort voor de netwerkdag ontvangt u van ons nog een bevestiging van uw aanmelding.

Hartelijke groet en tot 1 november!

Gäby van der Linde & Martin Klein Tank

Locatie

Vergadercentrum 't Veerhuis

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
030 - 6064448

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Netwerkdag begeleiders Jonge Kind 1-11-19: € 50

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa