Op maandag 30 september 2019 van 16.00-21.00 uur is er een werkbijeenkomst bij Zalencentrum Vredenburg te Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst willen we gezamenlijk met onderwijsadviseurs aan de slag met het verder ontwikkelen van kwaliteitskaarten voor digitale geletterdheid.

De kwaliteitskaarten geven praktische handvatten voor het werken met en het implementeren van aspecten van digitale geletterdheid in het primair onderwijs. Een kwaliteitskaart kan de schakel zijn tussen de inhoudslijnen met aanbodsdoelen én de onderwijspraktijk.

Als je gaat deelnemen aan deze werkbijeenkomst, sturen wij je uiterlijk woensdag 25 september enkele concepten van kwaliteitskaarten toe via de e-mail. Het zou mooi zijn als je deze concepten voor de bijeenkomst op 30 september kunt doornemen.

Tijdens de werkbijeenkomst bieden we je een uitgebreide broodmaaltijd aan. Tevens ontvang je een attentie en een declaratieformulier voor gemaakte reiskosten.

NB   Dit is een besloten bijeenkomst voor genodigden. Anderen die interesse hebben kunnen contact opnemen met Irma Munters (i.munters@slo.nl).

Locatie

Vergadercentrum Vredenburg

Vredenburg 19
3511 BB Utrecht
030 - 231 32 34

Contactpersoon

Irma Munters

Tarieven

  • : € 0

    Werkbijeenkomst digitale geletterdheid

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa