Ook in 2023 verzorgt SLO op veler verzoek nog enkele keren de masterclass ‘Digitale geletterdheid implementeren start met een visie’. Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die schoolteams begeleidt bij de implementatie van digitale geletterdheid in het primair onderwijs. Tijdens de masterclass gaan we in op de verschillende facetten van digitale geletterdheid waarbij de rol van visievorming centraal staat. We laten zien hoe het visiespel hierbij kan ondersteunen en we doen samen ervaring op met verschillende werkvormen. Iedere deelnemer krijgt tijdens de masterclass het visiespel digitale geletterdheid uitgereikt en is na afloop in staat dit in te zetten in de onderwijspraktijk.

Op de vorige pagina https://events.slo.nl/ kun je zien wanneer op dit moment de masterclass ‘Digitale geletterdheid implementeren start met een visie’ staat gepland en je hiervoor inschrijven. In de loop van het jaar komen er mogelijk nog nieuwe data bij.

Als je de masterclass al hebt gevolgd en graag een extra exemplaar wilt of je bent niet in de gelegenheid om de masterclass bij te wonen, kun je hier ook het visiespel digitale geletterdheid bestellen.

Kosten: Visiespel (inclusief Blikwisseling) € 40,00

Let op: Het betreft hier alleen het spelmateriaal (zonder handleiding)

 

Klik hiervoor op de knop [Aanmelden]. Let op: Aanmelden betekent in dit geval dat je het visiespel bestelt en direct betaalt zonder de masterclass bij te wonen!

 

Binnen 2 á 3 weken na betaling ontvangt u het spel van ons.

Locatie

N.V.T.

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • visiespel DG po: € 40

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa