Innovatief zijn, goed samenwerken en diverse materialen gebruiken, dat doe je bij wetenschap en technologie (W&T). Leren onderzoeken en ontwerpen draagt zo bij aan de sociale, creatieve en fysieke ontwikkeling van leerlingen. Je kunt het NPO-budget gebruiken om jullie W&T-onderwijs te versterken en daarmee de sociaal-emotionele ontwikkeling van je leerlingen. Hoe je dat het beste kunt aanpakken ontdek je in dit webinar.

We gaan dieper in op hoe W&T bijdraagt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van jouw leerlingen. We kijken naar welke scholen met behulp van de NPO-steun W&T weer op de kaart zetten en hoe ze dat doen. Daarover gaan we in gesprek met Marit Kruiskamp, kwaliteitsmedewerker van schoolbestuur Stichting KOE, leerkrachten Manon Nieuwenkamp en Corine Noordink en W&T expert Anika Embrechts van TechYourFuture en onderzoeker bij Saxion Hogeschool en ROC van Twente.

Doelgroep: Leerkrachten, schoolbesturen en schoolleiders die interesse hebben om met NPO gelden in te zetten op de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en Wetenschap & Technologie.

Tijd en locatie

    • 84 van 100 plaatsen beschikbaar