Vanaf half tien staat de koffie klaar en ben je van harte welkom!
 

Op vrijdag 12 juni 2020 organiseert SLO een netwerkdag voor opleiders Jonge Kind. Dit zijn de opleiders die betrokken zijn bij opleidingen voor het Jonge kind waaronder: Pabo (HBO); Ad PEM (HBO); Onderwijsassistent (MBO); Pedagogisch medewerker (MBO); maar ook alle Post-HBO opleidingen Jonge kind.
 

Deze dag begint met het bespreken van de meest recente/actuele ontwikkelingen rondom het jonge kind (2 tot 7 jarigen), vanuit drie invalshoeken, te weten: beleid, praktijk en wetenschap. Daarna volgt er een interactieve presentatie door SLO (Martin Klein Tank en Gäby van der Linde), waarbij er o.a. wordt ingegaan op de activiteiten en producten van de projectgroep Jonge Kind (SLO), belangrijke spelers (zoals: OCW, PO-raad, Inspectie van het Onderwijs, BKK, uitgeverijen, onderwijsadviesdiensten) en welke landelijke kaders zijn er met betrekking tot educatie/onderwijs aan jonge kinderen  Middels een interactieve presentatie gaan we met elkaar verkennen hoe het werkveld, de opleidingen en andere betrokkenen in de kinderopvang en het primair onderwijs op elkaar kunnen inhaken.

Tijdens de lunch, staat het 'onderling netwerken' op het programma. Na de lunch bespreken wij het voorstel tot samenwerking met de SLO én verkennen we met elkaar mogelijkheden en wensen voor de invulling van deze netwerkdagen voor opleiders Jonge Kind.

Deze netwerkdag voor opleiders Jonge Kind, sluiten we af met één ronde 'halen & brengen', waarvoor we de thema's al in het ochtenddeel zullen vastleggen.

Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen en discussie over diverse thema's die in de voor- en vroegschoolse educatie in relatie tot opleiding(en) op dit moment spelen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bij voldoende belangstelling zal er een netwerk 'Opleiders Jonge kind' opgezet worden.
Voor/met dit netwerk wordt dan jaarlijks één studiedag georganiseerd. De inhoud van de dag wordt mede gebaseerd op de wensen van de deelnemers.
De doelen van het Netwerk 'Opleiders Jonge kind' kunnen als volgt omschreven worden:

  • Het uitwisselen van ervaringen;
  • Het elkaar op de hoogte brengen van de op de eigen dienst ontwikkelde producten en elders gesignaleerde interessante producten;
  • Vergroting van inhoudelijke expertise;
  • Het initiëren van vernieuwingen;
  • Het bespreken van de actualiteit in het Jonge-kind-onderwijsland.

 

Kosten voor deze dag zijn € 75,00 per persoon. De dag vindt plaats in Vergadercentrum Vredenburg 19 in Utrecht van 10:00 tot 16:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur).

Schrijf u in via de knop [Aanmelden]. Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet.
Kort voor de netwerkdag ontvangt u van ons nog een bevestiging van uw aanmelding.

Locatie

Vergadercentrum Vredenburg

Vredenburg 19
3511 BB UTRECHT
Nederland
030 - 23 10 068

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Opleidersnetwerkdag Jonge Kind: € 75

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa