Op 23 november 2017 organiseert SLO de conferentie over 21e-eeuwse vaardigheden.
Tijdens deze conferentie wordt u op actieve wijze geïnformeerd over de 21e-eeuwse vaardigheden. U maakt kennis met de inhouden en conceptleerlijnen en wat dit kan betekenen voor uw onderwijs. Leraren, leerlingen en aanbieders geven u inspirerende voorbeelden, waarmee u op uw school werk kunt maken van 21e -eeuwse vaardigheden. 

Kris van den Branden (werkzaam bij KU Leuven, hoofddocent en lerarenopleider van de faculteit letteren en schrijver van het boek:  Onderwijs van de 21e eeuw) verzorgt de hoofdlezing.
Daarna volgen er 2 rondes waarbij u kort en bondig ervaring opdoet en geïnformeerd wordt over een 21e-eeuwse vaardigheid. Tijdens de lunch presenteren verschillende aanbieders hun materialen en diensten en is er de mogelijkheid om vragen in te dienen bij het SLO infopunt. In het middagdeel volgen 2 rondes met workshops waarbij de praktijk van het werken aan 21e-eeuwse vaardigheden in het onderwijs gepresenteerd en geoefend wordt. Tijdens de afsluitende borrel kunt u napraten om vervolgens volop inspiratie en nieuwe inzichten weer aan de slag te gaan op uw school.

Voor wie?
Deze conferentie is speciaal bestemd voor leraren en schoolleiders (po/so/v(s)o). Daarnaast is de conferentie toegankelijk voor iedereen die geïnformeerd wil worden en werk wil maken van 21e-eeuwse vaardigheden in het onderwijs.

Voor deze conferentie zijn de volgende registraties aangevraagd: Lerarenregister, NIP, NVO, FGzPT, LKLR. Toegekende accreditaties worden t.z.t. vermeld op deze pagina.

Kosten?
Prijs : 75.00 inclusief koffie/thee, lunch, goed gevulde goodiebag en netwerkborrel

Stel je persoonlijke programma samen!
Inschrijven is mogelijk vanaf 2 oktober 2017. Bekijk hiervoor eerst het programma. Je kunt hierbij de sessies die je interesse hebben als favoriet markeren. Tijdens het inschrijven kun je vervolgens een persoonlijk programma samenstellen en per ronde een definitieve keuze maken.

Afronden
Je kunt de inschrijving afronden, nadat je via iDeal de betaling hebt voldaan. Volg daarna de instructie om terug te keren naar de conferentiepagina voor een volledige afronding. Je ontvangt een automatische bevestiging van je inschrijving per mail met een factuur van het betaalde bedrag. Neem contact met ons op als je deze mail niet ontvangt.

Locatie

Cursus- en vergadercentrum Domstad

Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht
Nederland
030 29 27 700

Contactpersoon

Lammie Stoffers

Tarieven

  • Deelnemers: € 75

  • Workshopleiders en medewerkers: € 0

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa