Op vrijdag 15 maart organiseert SLO de vierde netwerkdag voor professionals die schoolteams begeleiden bij de implementatie van digitale geletterdheid in het primair onderwijs.

Dit wordt een speciale editie omdat in het ochtendprogramma de Inspectie van het Onderwijs het rapport van het peilingsonderzoek Digitale geletterdheid einde basisonderwijs zal presenteren.
Dit peilingsonderzoek maakt deel uit van Peil.onderwijs. Met deze peilingsonderzoeken wil de inspectie input geven aan een brede dialoog over de inhoud, kwaliteit en niveau van het onderwijs. Dit onderdeel organiseert SLO in samenwerking met de Inspectie van het Onderwijs en het Expertisepunt digitale geletterdheid (EPDG).

Door de samenwerking bij deze speciale editie van de netwerkdag is deze voor één keer gratis toegankelijk en staat het ochtenddeel open voor belangstellenden van bijvoorbeeld andere digitale geletterdheid netwerken.

In het middagprogramma kijken we zoals gewoonlijk vanuit het curriculum primair onderwijs (beleid, praktijk en wetenschap) naar andere ontwikkelingen bij digitale geletterdheid.
Daarnaast heb je weer gelegenheid om andere collega’s te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Deze netwerkdag digitale geletterdheid in het po vindt plaats bij het 't Veerhuis te Nieuwegein. We starten om 9:30 uur met een inloop onder het genot van koffie/thee met wat lekkers.
Het programma begint om 10:00 uur.

Schrijf je in via de knop [Aanmelden] bovenaan in de banner van deze pagina.

Je aanmelding is definitief na een bevestigingsmail van: digitalegeletterdheid@slo.nl 
Let op: De automatische bevestiging is niet van toepassing!

Hartelijke groet en tot vrijdag 15 maart!

Martin Klein Tank, Gäby van der Linde en Lammie Stoffers

Locatie

't Veerhuis

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
030 606 4448

Contactpersoon

Lammie Stoffers

Tarieven

  • Deelname is gratis: € 0

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa