Ook in 2023 verzorgt de projectgroep Jonge Kind van SLO opnieuw de masterclass ‘Visieontwikkeling Jonge Kind’ voor onderwijsadviseurs. Tijdens deze masterclass krijg je handvatten en materialen aangereikt om aan de slag te gaan met het ‘bouwen’ van een visie op educatie/onderwijs aan jonge kinderen samen met de onderwijspraktijk. We laten zien hoe het visiespel hierbij kan ondersteunen en we doen samen ervaring op met verschillende werkvormen. Iedere deelnemer krijgt tijdens de masterclass het visiespel Jonge Kind uitgereikt.

Op de vorige pagina https://events.slo.nl/ kun je zien wanneer op dit moment de masterclass ‘Visieontwikkeling Jonge Kind’ voor onderwijsadviseurs (MC-1) staat gepland en je hiervoor inschrijven.

Als je de masterclass al hebt gevolgd en graag een extra exemplaar wilt of je bent niet in de gelegenheid om de masterclass bij te wonen, kun je hier ook het visiespel ‘Samen een visie ontwikkelen voor educatie en onderwijs aan jonge kinderen’ bestellen.

Kosten: Visiespel (inclusief Blikwisseling) € 40,00

Let op: Het betreft hier alleen het spelmateriaal (zonder handleiding)

Klik hiervoor op de knop [Aanmelden] in de banner bovenaan deze pagina. Let op: Aanmelden betekent in dit geval dat je het visiespel bestelt en direct betaalt zonder de masterclass bij te wonen!

Binnen 2 á 3 weken na betaling ontvangt u het spel van ons.

Locatie

N.V.T.

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • visiespel jonge kind: € 40

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa