Op 31 oktober organiseert Lerend Netwerk 10-14 Onderwijs haar jaarlijkse landelijke conferentie met presentaties, workshops en de kans elkaar te ontmoeten en inspireren. 

We zijn verheugd dat Claire Boonstra een keynote presentatie zal verzorgen. Daarnaast zullen de eindresultaten van het onderzoek naar teambevoegdheid gepresenteerd worden en is er aandacht voor de ontwikkelingen in het netwerk. 

Tijdens de workshops en panel sessies staat doorontwikkeling centraal. Onder meer zal SLO je meenemen in de ontwikkeling rond het doorlopend curriculum, is er kans in gesprek te gaan met de inspectie, kun je je laten inspireren door de ontwikkelingen bij Spring High, krijg je ervaringen mee vanuit de friendly visits of denk je mee over de doorontwikkeling van ons netwerk zelf richting FUNderend onderwijs. 

Kortom, voor projectleiders, docenten en bestuurders zijn er interessante sessies. En natuurlijk is het een kans om elkaar weer te spreken tijdens de afsluitende borrel.

De bijeenkomst vindt plaats op de prachtige nieuwe locatie van Spoor 10-14 in ‘s-Hertogenbosch. 

De conferentie is bedoeld voor alle leerkrachten/begeleiders/coaches, schoolleiders en bestuurders die geïnteresseerd zijn in de onderwijsontwikkelingen van 10-14 Onderwijs, de doorontwikkelingen hiervan en hierover kennis willen uitwisselen. Het gaat zowel om lopende initiatieven als scholen die interesse hebben in het concept 10-14 Onderwijs.

Schrijf u in via de knop [Aanmelden] bovenaan in de banner van deze pagina. 

Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet. 
Kort voor de netwerkdag ontvangt u van ons nog een bevestiging van uw aanmelding.

Hartelijke groet, 
Lerend Netwerk 10-14 Onderwijs

Locatie

Koning Willem I College

Vlijmenseweg 2
5223GW ’s-Hertogenbosch
Nederland

Contactpersoon

Irma Munters

Tarieven

  • Inschrijfkosten leden: € 100

  • Inschrijfkosten niet-leden: € 125

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa