De opleidersnetwerkdag Jonge Kind is speciaal voor opleiders die betrokken zijn bij de opleidingen Jonge kind o.a.: Pabo (HBO); Ad PEM (HBO); Onderwijsassistent (MBO); Pedagogisch medewerker (MBO); en ook alle Post-HBO opleidingen Jonge kind.

Vanaf half tien staat de koffie klaar en ben je van harte welkom!

Deze dag begint met het bespreken van de meest recente/actuele ontwikkelingen rondom het jonge kind (2 tot 7 jarigen), vanuit drie invalshoeken, te weten: beleid, praktijk en wetenschap.

In de ochtend zoomen we in op de vijf grootste uitdagingen in het onderwijs/educatie aan jonge kinderen. Middels een interactieve presentatie gaan we met elkaar in gesprek hierover om zo vanuit de wetenschap en beleid te verkennen wat dit voor de praktijk betekent. Maar dan vooral vanuit de vraag: ‘Wat betekent dit voor de invulling van het programma in de opleidingen? En welke competenties verwachten we bij studenten?‘.

Tijdens de lunch, staat het 'onderling netwerken' op het programma.

Na de lunch verkennen we met elkaar mogelijkheden en wensen voor de invulling vanuit de van landelijke bijeenkomsten Jonge kind in 2022.

Deze opleidersnetwerkdag Jonge kind, sluiten we af met één ronde 'halen & brengen', waarvoor we de thema's al in het ochtenddeel zullen vastleggen.

Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen en discussie over diverse thema's die in de voor- en vroegschoolse educatie op dit moment spelen.

Schrijf u in via de knop [Aanmelden]. Let op: Bij uw inschrijving moet u direct betalen! Pas na de betaling is uw inschrijving compleet.

Kort voor de netwerkdag ontvangt u van ons nog een bevestiging van uw aanmelding.

Hartelijke groet en tot 5 november!

Gäby van der Linde, Martin Klein Tank, José Lodeweges & Lucy Besseler

Locatie

SLO

Stationsplein 15
3818 LE Amersfoort
033-4840246

Contactpersoon

Lucy Besseler

Tarieven

  • Opleidersnetwerkdag Jonge Kind: € 70

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa