Tijdens deze conferentie, georganiseerd vanuit twee onderzoeksprojecten op meer dan 35 vo-scholen, ervaren, leren en delen deelnemers hoe formatief toetsen kan worden ingezet in de klas, bij de verschillende vakken én hoe het op schoolniveau kan worden uitgerold. Vanuit twee grootschalige onderzoeksprojecten (uitgevoerd door verschillende universiteiten en SLO) worden nieuwe inzichten gepresenteerd en ga je aan de slag met de instrumenten, handvatten en opbrengsten uit de projecten.

Workshops worden verzorgd door FE-experts i.c.m. leraren en schoolleiders die de afgelopen jaren FE hebben vormgegeven op hun eigen school. En Harry FletcherWood komt naar Nederland, de expert op het gebied van feedback geven!  
Een mooie en laagdrempelige mogelijkheid om nog meer collega's binnen de school te stimuleren, te motiveren, ...

De conferentie wordt georganiseerd door de Hogeschool Utrecht, SLO, Universiteit Maastricht, Universiteit Twente en de Wageningen Universiteit

Doelgroep: leraren vo, lerarenopleiders en team-/schoolleiders. Ook andere belangstellenden voor dit onderwerp zijn uiteraard van harte uitgenodigd.
De kosten hebben we bewust laag gehouden voor de deelnemers.

Om 10.00 begint de dag met een inleiding, gevolgd door korte presentaties over highlights, onderzoek en ontwikkelde producten op het gebied van formatief toetsen.
Daarna zijn er twee workshoprondes waarbij in de tweede ronde een meet-and-greet met Harry Fletcher-Wood op het programma staat.
De dag eindigt rond 16.30. Je kunt dan onder het genot van een drankje napraten over de bijeenkomt.

Kosten voor deze dag zijn  € 100,- pp. Deze dag vindt plaats bij het NBC te Nieuwegein.

Schrijf je in via de knop 'Aanmelden'. Let op: bij inschrijving moet je meteen betalen (Ideal betaling). Pas na de betaling is je inschrijving definitief.
Je ontvangt een betalingswijs als bijlage bij de bevestigingsmail.

Locatie

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
030-6026900

Contactpersoon

Lammie Stoffers

Tarieven

  • 13-11 Formatief toetsen: € 100

  • Workshopleiders: € 0

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa