Tijdens deze conferentie leer je hoe jij formatief toetsen kan inzetten in jouw klas of implementeren op jouw school in het voortgezet onderwijs.
Vanuit twee grootschalige onderzoeksprojecten (uitgevoerd door verschillende universiteiten en SLO) worden nieuwe inzichten gepresenteerd en ga je aan de slag met de instrumenten, handvatten en opbrengsten uit de projecten. De conferentie wordt georganiseerd door de Hogeschool Utrecht, SLO, Universiteit Maastricht, Universiteit Twente en de Wageningen Universiteit.

Deze dag is primair bedoeld voor: docenten, lerarenopleiders en schoolleiders uit het voortgezet onderwijs. Ook andere belangstellenden voor dit onderwerp zijn uiteraard van harte uitgenodigd.

Om 10.00 begint de dag met een inleiding, gevolgd door korte presentaties over highlights, onderzoek en ontwikkelde producten op het gebied van formatief toetsen. Daarna zijn er twee workshoprondes waarbij in de tweede ronde een meet-and-greet met Harry Fletcher-Wood op het programma staat. De dag eindigt rond 16.30. Je kunt dan onder het genot van een drankje napraten over de bijeenkomt.

Kosten voor deze dag zijn  € 100,- pp. Deze dag vindt plaats bij het NBC te Nieuwegein.

Schrijf je in via de knop 'Aanmelden'. Let op: bij inschrijving moet je meteen betalen (Ideal betaling). Pas na de betaling is je inschrijving definitief.
Je ontvangt een betalingswijs als bijlage bij de bevestigingsmail.

Locatie

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
030-6026900

Contactpersoon

Lammie Stoffers

Tarieven

  • 13-11 Formatief toetsen: € 100

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa