Op woensdag 19 september 2018 organiseren Kennisnet & SLO een verdiepingsbijeenkomst over digitale geletterdheid (DG) in het primair onderwijs. Doel van deze bijeenkomst is het delen van kennis en ervaringen rond digitale geletterdheid en inventariseren waar Kennisnet en/of SLO mogelijk ondersteuning kan bieden. Aan de orde komen actuele issues zoals het leerplankader DG, een beredeneerd aanbod in samenhang voor DG, een doorlopende lijn DG van po naar vo en andere zaken waar scholen met betrekking tot DG tegenaan lopen.

Deze middag is speciaal bedoeld voor: bestuurders, directeuren, leerkrachten uit het primair onderwijs.

Vanaf 12 uur is er inloop en staat er een lunch klaar. Om 12.15 uur begint het programma met een inleiding gevolgd door korte presentaties van een aantal schoolbesturen. Daarna geeft SLO een toelichting bij de inhoudslijnen met aanbodsdoelen voor digitale geletterdheid. Met de informatie uit de presentaties wordt in kleine groepen een eerste aanzet gegeven voor passende uitwerking naar de dagelijkse onderwijspraktijk. De middag eindigt rond 16.00 uur met een drankje en de gelegenheid om na te praten over deze bijeenkomst.

Kosten voor deze middag zijn €40,- pp. De dag vindt plaats bij zalencentrum Vredenburg te Utrecht.

Schrijf u in via de knop 'Aanmelden'. Let op: bij uw inschrijving moet u meteen betalen. Pas na de betaling is uw inschrijving compleet. Kort voor de bijeenkomst ontvangt u van ons nog een bevestiging van uw aanmelding.

Bij veel belangstelling wordt er waarschijnlijk een tweede bijeenkomst gepland later in het najaar.

Locatie

Vergadercentrum Vredenburg

Vredenburg 19
3511 BB Utrecht

Contactpersoon

Irma Munters

Tarieven

  • 19 september 2018: € 40

  • Studententarief: € 20

Betaling mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard
  • Visa