‘Who I am is how I teach’: Om te weten hoe je leerlingen of studenten kunt helpen bij hún persoonsvorming, is het eerst en vooral belangrijk te weten wie jij zelf als mens – en dus als leraar – bent en wil zijn. Een antwoord vinden op deze vraag is nog niet zo eenvoudig. Vaak hebben we de interactie met anderen nodig om hier een stap verder in te komen.

In deze workshop gaan we via ‘durven’ en ‘delen’ opdrachten aan de slag met vragen over jou als leraar, bestuurder, directeur. Wat vind je spannend? Waar ben jij keigoed in? Welke kanten in jezelf zien maar moeilijk het daglicht? En wat zou je graag anders zien, maar lukt nog even niet?
Durf je de uitdaging aan om op een speelse maar toch diepgaande manier met anderen in gesprek te gaan over deze en andere thema’s? Kom dan naar deze workshop.

Lisette Bastiaansen (52) doet promotieonderzoek naar de waarde en betekenis van ‘aandachtige betrokkenheid’ in de leraar-leerling relatie. Daarnaast is ze als freelance docent en begeleider verbonden aan de Masteropleiding pedagogiek van de HAN en aan Avans Communicatie in Breda.

Tijd en locatie

    • Leerhuis Conny Janssen Danst
      21 van 30 plaatsen beschikbaar

Deelnemers